miércoles, 30 de noviembre de 2011

[CAT] ØBLIVIØN: UN CEL RERE UN ALTRE


Benvinguts un altre cop! La noticia del diumenge passat, dia 27 de novembre, tornava a estar relacionada amb la nova trilogia de Francesc Miralles, Oblivion, en aquesta revelava el títol de la primera novel·la "Un cel rere un altre" que serà publicada el 6 de març de 2012.
També va fer pública la sinopsi que l'editorial està passant als llibreters, que diu així:


ØBLIVIØN
la nova sèrie de
Francesc Miralles
autor de RETRUM

I si l’amor fos un virus extraterrestre?
ØBLIVIØN es una trilogia de la qual el primer volum es publica el 6 de març de 2012. Té com a protagonista un jove somiador que entra per error en un bar de la perifèria ple de nois i noies que comparteixen una mateixa visió: l’amor es l’única droga que permet viatjar a un altre món… al que hem oblidat que pertanyem. Aviat descobrirà que els que travessen la porta d’ØBLIVIØN passen a viure en un univers paral·lel amb les seves pròpies regles. Hem d’oblidar el que crèiem que érem per recordar el que som en realitat. En el seu estrany viatge d’autodescobriment es creuarà amb una noia  enigmàtica de pantalons vermells que, anys enrere, ell va veure en un somni que l’ha acompanyat des de llavors. Però quan tracta de trobar novament l’entrada d’ØBLIVIØN, no hi ha ni rastre del lloc. Una hikikomori que es comunica amb ell per e-mail a través de vinyetes i una esbojarrada hipster l’ajudaran a buscar ØBLIVIØN i a la misteriosa noia dels pantalons vermells, que sap alguna cosa del seu passat que ell mateix desconeix…
Els personatges d’ØBLIVIØN viuen amb la sensació que no pertanyen a aquest planeta, somien en altres mons i els passen coses molt estranyes quan estan enamorats… perquè l’amor és un virus extraterrestre que ens permet obrir els ulls al nostre veritable origen a les estrelles.

¿Que us sembla la nova saga?

Hem de donar les gracies a Rebeka, una pálida incondicional i autora del blog Mi Sangre Derramada, en el qual ens ha anomenat, i ha trasmès la noticia de la nova saga, també a Francesc Miralles, que ens ha anomenat a la página de noticies de Retrum, això és tot un honor per nosaltres i donar-vos les gracies a tots els que ens heu regalar uns minuts del vostre temps per llegir el nostre bloc.
I recordar que el próxim 10 de decembre serà revelada la portada d'"Un cielo rere un altre" a la página de la saga Oblivion.

No hay comentarios:

Publicar un comentario