miércoles, 13 de junio de 2012

[CAT] NOVETATS


La setmana passada va arribar la magnífica portada de la segona part d'Oblivion, dibuixada per en Berto Martínez , i també la data de publicació del llibre, dintre de 6 mesos.
Avui, no hi ha notícia com cada dimecres, però portem novetats igualment.

Portem unes setmanes provant un nou disseny al bloc de proves, que alguns ja haureu vist, però ara és privat. Bé, doncs aquest nou disseny va millor amb la nova portada, i encara que no és molt diferent, dóna un toc diferent al bloc. Amb aquest blau i la nova capcelera, més simple, volem que el bloc vagi més d'acord amb Tempesta d'estels, la segona novel·la. Però sobretot la barra superior fa més còmoda la navegació pel bloc, la pàgina d'OBLIVION i la web d'en Francesc.

Però ara tenim problemes perquè Blogger no ens dóna un error quan intentem introduir-ho, així que trigarà més en arribar del que esperavem, però tot i així prometem que arribarà. I a més tenim aquest petit canvi inspirat en el nou disseny, i la capçelera d'aquest.

Acabem amb la trobada de demà, a la que anirem sense dubte, i prometem portar una crònica conjunta sobre aquest. Esperem veure-us per allà, als que pugueu, i als que no, segur que hi haurà més.

No hay comentarios:

Publicar un comentario