viernes, 3 de agosto de 2012

[CAT] PORTADETES


Siento molt el retard, sabia que dimecres no em donaria temps, pero esperava publicarla ahir. Tot i així, per disculparme us porto una enquesta, es poca cosa, pero a veure com va. I a més, la notícia mereix l'espera. Si acabeu de llegir la conversació entre la Mai i en Sasha, al fanblog de la Mai i laRebeka, ara teniu les portadetes de totes les parts, les quatre. 

L'autor de les portades és també en Berto Martínez, i els resums els ha fet el mateix Francesc. Disfruteu-los, que no tenen spoilers, i comenceu a fer teories.


ELS FARS DE L'INFINIT


Fa referencia a Montaña Amarilla, des d'on em Sasha i una noia misteriosa veuen una tempesta d'estels.¿Serà aquesta noia misteriosa la del capítol del blog de la Rebeka i la Mai?HISTÒRIA DE LA LLUM

Aquesta part no transcorre a l'Stardust, però en Sasha recorda el que va passar durant la seva extranya estancia al camping i intenta posar-se en contacte amb la Birdy.


¿Tornaran la Birdy i la seva filosofia a la vida d'en Sasha per intentar oblidar la Ivonne?TARD, MOLT TARD O MAI


La portadeta és un homenatge a en Marc Bolan i a Retrum, encara que els pàlids no tornen a apareixer fins la tercera entrega de la saga.No habrá Lorena y Robert en este libro, pero toda una parte dedicada a ellos tiene que ser algo grande.

LA BALADA D'EN SASHA I LA IVONNE


No explicarem aquesta imatge perquè podria ser un spoiler...¿Un vaixell? ¿Una balada? ¿Què creieu?
Esperem que us agradin les portadetes tan com a nosaltres, i que comenteu el que creieu que passarà al segon llibre. Ja queda menys!

No hay comentarios:

Publicar un comentario