miércoles, 18 de enero de 2012

[CAT] MOMENTS FUGAÇOS


Ja és dimecres, i us portem la segona portadeta, la de la segona part que segueix amb el tema de l'espai. El resum de la imatge (i de la segona part) torna a estar fet pel mateix Francesc Miralles, així que disfruteu d'un altre gran dibuix d'en Berto Martínez.


MOMENTS FUGAÇOS
En aquest moment Sasha accedirà per primer cop a ØBLIVIØN. Allí trobarà a la noia dels pantalons vermells ballant tota sola al terra de la pista. Més endinsada la nit, aquest club insòlit (pel lloc on està) s'omple d'extranys personatges, molts dels quals porten vestimentes "glam" com les que podeu veure a la ilustració.


Torna el look glam que ja vam poder veure a Retrum, ¿què us sembla? Hikikomori, hipster, glam, ... una novel·la molt actual, sense dubte.






NOTA PER PERDUTS: A l'anterior entrada del blog es va presentar en Robert Oblivion, una nova incorporació. Aquest va escriure a la seva presentació que que es una persona bastant wibbly wobbly, però no va aclarir el que eren. Wibbly wobbly és una expresió que va utilitzar en David Tennant, el desè doctor, a la serie de la BBC, Doctor Who. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario