miércoles, 21 de marzo de 2012

[CAT] L'ASTRONAUTA I L'ÀNGEL

"Tot va començar amb un astronauta que perseguia a un àngel." Sasha.

Ens queden solament set dies per introduir-nos a Mart i a l'espai, set dies per perseguir àngels sense nom i set dies per recordar les "aventures" de Christian i RETRUM, de la mà de Sasha i ØBLIVIØN.

Fa uns dies que va acabar el concurs de Mai, Caçadora de Paraules, però haureu d'esperar al dia 24 per saber quina de vosaltres ha guanyat. Molta sort, Rebeca, Alessandra, Iris, Isa Ali i Beka.

Però això no és tot, i encara que el concurs de relats hagi acabat, encara teniu l'oportunitat de guanyar un sopar amb Francesc Miralles i Jordi Medianoche, Sopar en el mirador. Sé que no tothom canta bé i que pot ser que no tothom tingui oportunitats, però si ho intentes a lo millor descobreixes que cantes millor del que esperaves o t'ho hauràs passat bé gravant i editant la cançó d'ØBLIVIØN.
Molta sort a Mirichan i a Lala Bane, a les seves veus, i a tots els que vulguin a participar.

Entreu a la pàgina de facebook d'ØBLIVIØN, amb notícies i fans de la saga amb els quals podreu parlar, sense oblidar-nos de l'autor del llibre.

Francesc està a la presentació del llibre (Retrum) a Alemanya, però segueix escrivint a la seva pàgina des d'allà, si voleu llegir-ho entreu a la notícia El Christian Alemany, amb una història molt interessant de lluita pels somnis. A més, en els comentaris podreu aprendre una mica de portuguès i alemany.

Ens veiem a Casiopea.

No hay comentarios:

Publicar un comentario