miércoles, 14 de marzo de 2012

[CAT] MIRADOR D'ESTELS


Perdoneu el salt en les notícies, però avui tornem igual que sempre, amb la notícia que hauria d'haver arribat la setmana passada.


Us ho explica el mateix Francesc Miralles, ja que és el seu concurs i el vostre premi:

"Després del primer concurs que té la web en marxa (fotos hipster), amb un tocadiscs nou i una col·lecció de vinils com a premi, a l'abril hi haurà un concurs de versions de la cançó ØBLIVIØN (penjarem el playback perquè tots els concursants puguin cantar damunt), que té com a premi un sopar en l'observatori de Barcelona amb l'autor de la novel·la i també amb el compositor de la cançó: Jordi Mitjanit." 





L'Observatori Fabra, fundat en el 1904, està situat sobre un contrafort del Tibidabo i és el quart observatori més antic del món que segueix funcionant. Tota una meravella amb unes fantàstiques vistes de Barcelona, una ciutat inoblidable. 


Hotel Guru tornareconvertit en Little Guru i Barcelona Blues y Un haiku per a l'Alicia també, però el millor de les notícies d'aquestes setmanes, si pot haver-hi res de millor, són les anècdotes d'un escriptor que no deixa de sorprendre'ns.


Ens veiem a Casiopea.

No hay comentarios:

Publicar un comentario