miércoles, 4 de abril de 2012

[CAT] ØBLIVIØN 2


Molts de vosaltres ja heu llegit ØBLIVIØN: Un cel rere l'altre, que espero que us hagi agradat, podeu comentar que us ha semblat en els comentaris. Si ho ha fet i esteu impacients per llegir la segona part, després d'un altre dels finals de Francesc, tinc una bona notícia: ØBLIVIØN 2, en el qual Francesc ja està treballant, com posa en el llibre, es publicarà aquesta tardor. Per tant, no passarà un any entre cada entrega com amb Retrum. 


Però les bones notícies no acaben, i és que ØBLIVIØN 3 es publicarà durant la primavera de 2013, queda un any, però tenim la segona part entremig. Tot i així les bones notícies mai vénen soles, com li passa a Sasha, i l'últim volum de la saga no està assegurat per la situació actual. Està a les nostres mans, les dels fans, ja que si té poca acceptació ØBLIVIØN 3 no arribarà a les nostres mans i la història de Sasha quedarà incompleta. 






No tot són males notícies, per qui no hagi llegit el llibre, i per qui vulgui gaudir més d'ell, com jo, en Francesc ha preparat un blog amb les cançons d'ØBLIVIØN, després de diversos intents infructuosos. 
El blog, Cançons d'ØBLIVIØNestà ordenat per pàgines, així que, amb un portàtil al costat, es poden anar escoltant les cançons a mesura que avança la lectura. També podeu penjar els vostres comentaris.


I la setmana vinent, serà anunciat amb detall el calendari de presentacions i signatures d'abril, maig i juny.


Però la notícia d'aquesta setmana d'en Francesc torna a recordar el seu passat, Quan era afterpunk, i no ens cansem d'això.

Ens veiem a Casiopea.

No hay comentarios:

Publicar un comentario