miércoles, 18 de julio de 2012

[CAT] MAPES


Aquesta setmana, us portem directament d'en Francesc les fotografies dels mapes que està utilitzant per no perdre els passos d'en Sasha a Oblivion 2. Pel que ens explica, ell no ha estat capaç de trobar aquests mapes per Internet, així que ens els porta en exclusiva, comprats directament de la Ferreteria de Caleta de Sebo, que segur que ha molts us sona. ;) Ja que és la ferreteria dels pares d'en Sasha i serà molt important en aquesta segona part.

Vista de La Graciosa amb Caleta de Sebo en primer terme. 
Al fons Montaña Clara i Alegranza (WIKIPEDIA)

Aquests dos mapes són el de Caleta de Sebo, on podem veure la distribució dels carrers de sorra i els cubiculs on viuen els seus 660 habitants, segons l'últim cens. Més enllà, només desert.

Caleta de Sebo
I el segon, el de la Graciosa, on podeu veure l'allunyada (i gairebé sempre deshabitada) població de Pedro Barba, així com les quatre elevacions de la illa: Montaña Amarilla, Las Agujas, Montaña Bermeja y Montaña del Mojón. A excepció de la bahía del Salado, les platges de la Graciosa són extremadament perilloses per al bany, a causa dels corrents marins, la qual cosa serà important en aquesta història…

La Graciosa
Creieu que viurem algun moment de tensió amb en Sasha en aquestes platges de les quals parla enFrancesc? Tindran res a veure els extraterrestres dels que parlen al fanblog de la Mai i la RebecaI, recordeu, tenim una altra cita en aquell mateix fanblog per descobrir més sorpreses del nou llibre.

No hay comentarios:

Publicar un comentario