miércoles, 2 de mayo de 2012

[CAT] OBSERVATORI FABRA


No hi ha notícies.


Però avui vull recordar un antic concurs, que no sé on ha quedat, molts ja sabeu del que parlo, uns altres no ho heu sentit mai. Em refereixo al concurs de l'Observatori Fabra, a Barcelona, que ara que molts us heu llegit la novel·la, cobra més sentit aquest sopar. (No explicaré gens de la història, per a això està l'anterior entrada, en la qual podeu seguir comentant: Especulacions.)

D'aquest concurs us vaig parlar al març, el mes en el qual va sortir la novel·la, i ja fa gairebé dos mesos (des que us vaig parlar). A la notícia, amb les paraules d'en Francesc, us explicava com després del concurs de fotos hipster i glam, que acaba el 27 de maig (així que encara podeu participar), hi hauria un concurs de versions de la cançó ØBLIVIØN de Jordi Medianoche i Francesc Miralles. I ells dos estaven inclosos al premi, ja que aquest era un sopar amb ells dos a l'Observatori Fabra de Barcelona, el de la novel·la.

Per aconseguir aquest fantàstic premi, només havíeu de gravar la vostra veu damunt del playback de la cançó d'ØBLIVIØN, fàcil per a alguns i difícil per a uns altres.

Doncs bé, ja que se suposa que aquest mes acaba el concurs que hi ha en marxa a la web, vull recordar-vos aquest concurs perquè us aneu preparant, i quan Francesc pengi el playback, intentarem tenir-la aquí també. 

Molta sort a tots els que tingueu la sort de poder participar, i espero que el concurs arribi aviat. 


I a la web d'en Francesc, l'esperada notícia sobre el mestre de piano amb el qual feia filosofia pràctica, El mestre de piano, Antonio.

Ens veiem a Casiopea.

No hay comentarios:

Publicar un comentario