miércoles, 16 de mayo de 2012

[CAT] RUTA HIPSTER-GLAM A BARCELONA

Bones!


Aquesta setmana hem rebut d'en Francesc tres bars hipster i glam en Gracia, on els fans d'ØBLIVIØN, i no tan fans, podran passar unes estones fantàstiques escoltant bona música i entaulant converses úniques amb els dissidents d'aquests racons sorprenents de Barcelona.


RUTA ØBLIVIØN DE GRACIA (BARCELONA)EL CAFÈ. Torrent de l'Olla 48. El millor bar glam del món mundial està capitanejat pel seu amable i grenyut propietari i la seva companya, que punxen autèntiques meravelles dels 70. Les parets empaperades estan plenes de fotografies entranyables d'estrelles siderals com Bowie, Iggy Pop, Lou Reed i uns altres. Com a catedral del Glam Rock, ha estat escollit per La Galera per a una propera convocatòria de bloggers que coneixereu molt aviat en la quals se us premiarà amb samarretes exclusives amb la Ø.


MUSICAL MARIA. Al carrer Maria nº 5, és un bar de rock'n'roll amb tres dècades de tradició al mateix barri de Gracia. A més de bona música, a les vitrines veureu rars vinils i souvenirs dels 60' i els 70'. Un dels llocs preferits d'aquest que us escriu (en Francesc) i de la troupe d'ØBLIVIØN. Visitat per incones com Flowers, que va fotografiar a tots els grans del rock i avui ven calendaris.


DÉMODÉ. Aquest bar ha estat descobert per la Birdy, la qual acudeix amb la seva amiga gairebé bessona Alba, aquest minbar es troba al carrer Mozart n. 13. El bar és realment petit però conté grans emocions.






Sens dubte són tres bars que mereixen ser visitats, ja siguis hipster, glam, gòtic, ..., tots amb la seva història, la seva música i els seus propietaris. A més, per si encara no estàveu segurs de voler visitar-los, què millor empenta que la samarreta de la Ivonne? Estarem atents al que ens digui en Francesc sobre aquesta futura convocatòria i a les vostres opinions dels tres bars, i alguns més que vosaltres conegueu (de Barcelona o de la vostra ciutat).


Ens veiem en Casiopea.

No hay comentarios:

Publicar un comentario