lunes, 20 de febrero de 2012

[CAT] ØBLIVIØN WELCOME HOME


“Per viatjar lluny, no hi ha millor nau que un llibre”. Emily Dickinson

ØBLIVIØN, benvingut a casa. Aquest dimecres, el nostre autor preferit, Francesc Miralles, estrenarà el booktrailer de la primera novel·la de la saga al web d'ØBLIVIØN. Què espereu que surti en ell? Ja tenim quatre resums sobre la història, així que podem aventurar. Jo espero que vegem a la noia dels pantalons vermells, de la qual tan poc se sap, a una mica més d'un mes de l'estrena de la novel·la. 
Un booktrailer, si no sabeu el que és, és un tràiler com el d'una pel·lícula i té exactament la mateixa funció, presentar la història del llibre. Retrum i Retrum 2 van tenir, els dos, uns booktrailer impressionants que podeu buscar a youtube.
D'altra banda, recomanar-vos la notícia d'aquesta setmana al web de l'autor, LA GURÚ INESPERADA, sobre un text d'amor d'una estrella d'Hollywood. La següent és solament la primera frase de les notes d'aquesta estrella:

"Aquesta vida és el que fem. No importa el què, de vegades ens equivocarem, és una veritat universal."

I acabar aquesta entrada, dedicant-la-hi a una gran blogger amant dels estels, MAI, que proposa que Cassiopea sigui la nostra connexió. 1 comentario:

  1. Enhorabona pel booktrailer!!! La música i la noia enamoren!

    M'encanta la frase "Si has sido elegido para vivir una aventura equivalente a mil naufragios".
    Siiiiiii, tinc ganes que s'obrin les portes!!!

    Is the final countdown....

    ResponderEliminar