miércoles, 1 de febrero de 2012

[CAT] ESTELS QUE S'APAGUEN


Aquest dimecres de portadeta s'ha fet esperar, però tots sabems que lo bo es fa esperar, i ja que és l'última part millor que arribi per sorpresa. Quatre setmanes seguides, descobrint junts les etapes per les que pasarà en Sasha. Però tot lo bo s'acaba, i encara que això no ha fet més que començar, aquest és l'últim resum d'en Francesc Miralles i l'última il·lustració d'en Berto Martínez. Encara que aquest estel s'apagui, ens queden molts més per descobrir.


ESTELS QUE S'APAGUEN
El telescopi es revelarà com un element important, també a nivell simbòlic, ja que els protagonistes d'ØBLIVIØN senten que pertanyen a un món molt llunyà. La noia dels pantalons vermells va tenir un telescopi al terrat de casa seva. Sasha sempre havia desitjat tenir-ne un i, ara que s'ha enamorat, cada estel al firmament li recorda a ella, que sent el mateix per ell. Per què llavors el seu amor és tan difícil i perillós?


Un telescopi, sempre he volgut tenir-ne un, com en Sasha, però mai ho he pogut aconseguir. L'Univers és alguna cosa que ens crida, a tots, però perquè?


Alguna vegada heu tingut o heu volgut un telescopi? Quin és el perill de l'amor entre en Sasha i la noia dels pantalons vermells? I... Com creieu que es diu la noia?

No hay comentarios:

Publicar un comentario