miércoles, 8 de febrero de 2012

[CAT] DOS DIES, HIPSTER I GLAM


Torna a ser dimecres, però ja no tenim portadetes, aquells meravellosos dibuixos i els seus grans resums s'han anat, deixant-nos amb ganes de més història i de més informació sobre la saga. Però aquí estem nosaltres i en Francesc Miralles per no fer tan llarga l'espera.
El llibre sortirà el 27 de Març a Espanya i la presentació, ja confirmada, es farà el dijous 12 d'abril a la FNAC de Plaça Catalunya (Barcelona). A més dels editors, en la presentació participarà un personatge de la novel·la (la noia que ha inspirat a la Birdy) i el cèlebre Javier Ruescas, l'escriptor, a qui alguns estan relacionant amb la portada de la novel·la. 


A més d'aquesta interessant presentació, tenen la intenció de fer un mini concert de cançons glam, encara sense confirmar, però esperem que en Francesc ens ho arribi a confirmar.
Ja només queden dos dies per a l'estrena de la web d'ØBLIVIØN, el 10 de febrer, amb la web començarà un nou concurs: aquesta vegada s'hauran d'enviar fotos amb estètica hipster (com a la foto) o amb estètica glam (com Alaska). Per informar-vos una mica de l'estètica hipster, si voleu enviar les vostres fotos amb aquesta temàtica, podeu llegir l'última notícia a la pàgina de Francesc: QUÈ ÉS UNA HIPSTER?



Per acabar us deixem la balada més important del glam, Ballroom of Mars de T. Rex, i la seva adaptació a l'espanyol per Radio Futura, anomenada Divina i dedicada a Alaska.


5 comentarios:

  1. No hi ha seguidors catalans de la nova saga de Francesc Miralles?

    Vinga gent, que se us escolti!

    ResponderEliminar
  2. Aquí una seguidora catalana. Estic impacient per tenir a les mans aquest nou llibre i veure com aplica aquesta teoria platònica.

    Per cert, felicitats pel bloc!!!

    ResponderEliminar
  3. Gràcies Silvia, i ànims que ja queda menys per tenir el llibre entre les mans!

    ResponderEliminar
  4. Des d'aquí també us segueixo, i cal dir que cada cop tinc més ganes de conèixer-vos.

    És genial aquest blog, gràcies;)

    xx

    PD. Btw, i trobo a faltar algun post d'aquest estil, don't you?... http://www.youtube.com/watch?v=xcyuKUtgyZ8&feature=related

    ResponderEliminar
  5. Encantat de conèixer-te, Birdy. Ja veurem el que podem fer amb la cançó. :)

    ResponderEliminar